Новак лагано до четвртфинала

Нови сусрет два наша најбоља тенисера припао је Новаку. У осмини финала турнира у Индијен Велсу Новак Ђоковић је савладао Виктора Троицког са 2:0. Прилично лако и брзо Новак стигао до тријумфа. Противник у чатвртфиналу биће му Ришар Гаске из Француске.

Био је то њихов девети међусобни дуел. Новак је стигао до осме победе, Виктор је славио само једном. Ђоковић је изгледао незадрживо. Виктор је играо већ изгубљен меч. Новаку је било потребно 67 минута за тријумф. 

Прилично бледо издање Троицког који се унапред предао. Новак самоуверен, од старта је кренуо силовито у жељи да што мање времена проведе на терену. То је и успео.

Ђоковић је лако освајао поене. Троицки није имао решења за одличну игру Новака. У првом сету једино што је Виктор успео била је једна брејк лопта у трећем гему, међутим и она је отишла у неповрат, све остало освојио је Ђоковић. Освајао је редом гемове до 6:0 у првом сету.

На старту другог сета Виктор пропушта и другу брејк лопту на мечу. Потом, ипак, на свој сервис успева да освоји почасни гем, али то је било све што је урадио у овом мечу - 6:1 у другом сету. 

Наредни противник Новака Ђоковића је Француз Ришар Гаске, који је у осмини финала савладао Американца Ендија Родика са 2:0 (6:3, 7:6 /7:5/)

Новаку је ово била 15. узастона победа на АТП туру.

Број коментара 40

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи