Виктор (поново) бољи од Лодре

Наш други представник на турниру у Индијен Велсу Виктор Троицки савладао је свог најдражег противника, Француза Микаела Лодру, са 6:3, 6:3. Виктор ће у осмини финала играти са Новаком Ђоковићем који је био бољи од Летонца Ернестса Гулбиса са 6:0, 6:1.

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у осмину финала турнира мастерс серије у Индијан Велсу пошто је у шеснаестини финала савладао Француза Микаела Лодру са 2:0 у сетовима - 6:3, 6:3.

Од већих узбуђења на овом мечу није било ништа, јер је Троицки био убедљиво бољи изборивши сигурну победу. Лодра није успео да се реваншира нашем тенисеру за пораз у финалу Дејвис купа децембра прошле године у Београду, када је Србија освојила историјски трофеј савладавши Француску са 3:2, а Троицки био јунак тријумфа.

Осамнаести тенисер света без већих проблема је добио први сет, да би Лодра у другом пружио нешто озбиљнији отпор. То је, међутим, било недовољно да заустави расположеног ривала, који је наставио са одличним играма ове сезоне.

Троицки ће у борби за четвртфинале играти против Новака Ђоковића, који је раније вечерас декласирао Летонца Ернестса Гулбиса резултатом 6:0, 6:1.

Турнир у Индијан Велсу игра се за наградни фонд од 3,64 милиона долара.

Троицки је био јунак историјске победе Србије, пошто је у Београдској арени у одлучујућем, петом мечу савладао Лодру са 6:2, 6:2, 6:3.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи