Нови успех Новака и Виктора

Српски дубл наставља са успесима. Новак Ђоковић и Виктор Троицки успешно су пребродили још једну препреку на турниру у Индијен Велсу. Они су у дублу савладали Кубота и Мараха са 2:1 и пласирали се у даље такмичење, где их очекује бољи из дуела Бупати/Паес против Бопане и Курешија.

После одличних партија у другом колу сингла, Троицки и Ђоковић настављају са победама и у дублу. Савладани су Кубот и Марах у изузетно узбудљивом мечу. Главно оружје наших момака био је први сервис који их је служио када је било најпотребније.  

Наш дубл стартовао је одлично. Новак и Виктор успевају да освоје рани брејк. Противници не успевају да узврате. Наш дубл је сигуран, долази до још једног брејка. Кубот и Марах у првом сету успевају да освоје само два гема - 6:2 у првом сету.

У другом сету водила се изједначена борба, све до резултата 3:3. Тада противници успевају да одузму сервис нашем дублу. Новак и Виктор покушавају да узврате, међутим, противник је неумољив и успева да реши сет у своју корист - 6:4.

Продужени тај-брејк сет донео је доста узбуђења. Виктор и Новак успевају да створе мини-брејк предности. Куботи и Марах се не предају, успевају да изједначе на 7:7. Наши поново воде и долазе до две меч лопте при резултату 9:7, користе прву за коначних 10:7 у трећем сету.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи