Новак одувао Голубјева

Новак је немилосрдан. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић декласирао је, у другом колу Индијен Велса, Казахстанца Андреја Голубјева са 2:0. Новак није дао шансу противнику, иако му је дозволио брејк на старту другог сета. Наредни противник нашег тенисера је Летонац Ернест Гулбис.

Силовито, снажно и прецизно, тако је наш тенисер одржао час модерног тениса. Жртва је био солидни Казахстанац, који овог пута није имао оружја да се супротстави фантастичном Нолету. Ђоковић је демонстрирао све лепоте тениса. Нашем тенисеру било је потребно само 59 минута да реши меч у своју корист.

Маниром врхунских мајстора тениса, што заправо и јесте, Новак је сломио отпор Голубјева. Од самог старта је напао, редом освајао гемове. Противник је био на коленима и није успео да освоји ни почасни гем у првом сету - 6:0 за нашег тенисера.

У другом сету, дошло је до пада концентрације и опуштања код нашег тенисера. Противник покушава да се врати у меч. Казахстанац успева да стигне до брејка и вођства од 2:0, а потом и 3:1.

Новак појачава. Поново контролише игру и враћа брејк, стиже до 4:3. Голубјев изједначује. Новак поново води са 5:4. Потом, прави нови брејк за коначних 6:4 у другом сету.

Новак ће у трећем колу одмерити снаге са Летонцем Ернестом Гулбисом, који је у другом колу савладао Лу Јен Хсун из Кинеског Тај Пеја са 2:1, по сетовима 6:7, 7:6, 6:1.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи