Нови успех Јелене у дублу

Наша најбоља тенисерка Јелена Јанковић и њена партнерка у дублу Анастасија Пављученкова пласирале су се у треће коло турнира у Индијен Велсу победом над првим носиоцима Аргентинком Хиселом Дулко и Флавијом Пенетом из Италије од 2:0.

У изузетно узбудљивом мечу у коме је виђено мноштво брејкова Јанковићева и Пављученкова су имале више концентрације и на крају заслушено славиле над првим носиоцима турнира у Калифорнији. Јелени предстоји меч трећег кола у синглу против Немице Јулије Гергеш.

У првом сету виђено је чак прет брејкова, наравно три шансе су испористиле Јелена и Анастасија и после велике борбе решиле сет у своју корист - 7:5.

Сличан сценарио виђен је и у наставку игре. Оба пара су стварала брејк шансе. Виђена су још пет брејка, а један више су извојевале, наравно, Јанковићева и Пављученкова. Тако да су и овај сет добиле идентичним резултатом - 7:5, за коначних 2:0 у сетовима.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи