Јелена успешна у дублу

Српска тенисерка Јелена Јанковић и њена партнерка у дублу Анастасија Пављученкова пласирале су се у друго коло турнира у Индијен Велсу пошто су победиле Рускиње Веру Душевину и Јекатерину Макарову са 2:0. Ана Ивановић и Андреа Петковић испустуле победу.

Јанковићева и Пављученкова, које су за такмичење у дублу добиле специјалну позивницу организатора, у другом колу играће против бољих из дуела првих носилаца Аргентинке Хиселе Дулко и Флавије Пенете из Италије и румунско-аустралијског пара Моника Николеску - Анастасија Родионова.

Ана Ивановић и Андреа Петковић из Немачке нису успеле да се пласирају у друго коло у конкуренцији дублова пошто су изгубиле од руско-чешког дубла Марија Кондратијева и Рената Ворацова са 1:2 (6:1, 3:6, 6:10). Кондратијева и Ворацова ће у другом колу играти против Словенке Полоне Херцог и Су-Веи Сие са Тајвана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи