Нолету припао српски дерби

Новак Ђоковић пласирао се у треће коло турнира у Синсинатију. У српском дербију, Ђоковић је савладао Виктора Троицког са 2:0, по сетовима 6:3, 7:5.

Жреб је био суров и хтео је да се већ у другом колу АТП турнира у Синсинатију састану два српска тенисера.

Овај српски дерби припао је трећем рекету света, Новаку Ђоковићу, који је савладао Виктора Троицког са 2:0, по сетовима 6:3, 7:5

Ђоковић који је у Синсинатију постављен за другог носиоца, први сет је решио у своју корист искористивши једну брејк шансу, да би у наставку дуела 47. играчу са АТП листе допустио да начини брејк и поведе са 2:0, али је одмах узвратио на исти начин.

Други сет петог сусрета Ђоковића и Троицког, од којих су четири припала првом играчу Србије, протекао је уз осцилације у игри и бројне грешке оба ривала.

Троицки је успео да поведе са 5:4, а онда је искуство учинило своје и наш најуспешнији тенисер свих времена добио је и други део меча и прошао у осмину финала турнира на којем је претходне две године био финалиста.

Ђоковићев наредни противник на турниру вредном 2,43 милиона долара биће победник сусрета измедју Аргентинца Давида Налбандијана и Американца Џона Изнера.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи