Пад Јелене

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић изгубила је друго место на најновијој ВТА ранг листи, док је Ана Ивановић направила велики напредак.

Јелена је после испадања у трећем колу прошлонедељног турнира у Синсинатију пала на треће место листе, а друго препустила Каролини Возњацки из Данске.

Ана је у Синсинатију имала најбољу недељу у сезони, стигла до полуфинала и пласман на ВТА листи поправила за чак 33 места - са 62. је стигла на 39. позицију. Значајан напредак остварила је и 18-годишња Бојана Јовановски, која је у Синсинатију играла друго коло и са 98. стигла до 86. места, што јој је најбољи пласман у каријери.

Прва је и даље Серена Вилијамс из САД, а следе Каролина Возњацки, Јелена Јанковић и победница Синсинатија Ким Клејстерс из Белгије, којој је титула у том америчком граду донела помак са седмог на четврто место.

Поредак најбољих 10 играчица света:
1. Серена Вилијамс (САД) 8.245
2. Каролина Возњацки (Данска) 5.635
3. Јелена Јанковић (Србија) 5.225
4. Ким Клејстерс (Белгија) 5.210
5. Венус Вилијамс (САД) 5.177
6. Саманта Стосур (Аустралија) 4.690
7. Франческа Скијавоне (Италија) 4.285
8. Елена Дементијева (Русија) 4.241
9. Агњешка Радванска (Пољска) 4.070
10. Ли На (Кина) 3.950

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи