Пораз Троицког

Виктор Троицки није успео да се пласира у oсмину финала турнира у Торонту. У другом колу Троицки је поражен од Немца Филипа Кохлшрајбера са 2:1 по сетовима 6:4, 3:6, 6:0.

Кохлшрајбер у уводном гему одузима сервис нашем тенисеру и прави брејк. Троицки узвраћа истом мером и враћа брејк. Оба тенисера потом освајају своје сервисе. При резултату 3:3, противник поново прави брејк. Потом упева да га материјализује и рутински приведе сет крају. Кохлшрајбер је први сет решио у своју корист резултатом 6:4, за 34 минута.

Други сет сервисом је, као и први, почео Троицки. Овог пута је био сигуран и лако решио гем у своју корист. У четвртом гему сета, Виктор не користи две брејк лопте, и противник успева да реши гем у своју корист - 2:2.

Нову прилику за брејк Виктор је имао у осмом гему, овог пута је користи и стиче брејк предности - 5:3. Иако се суочио са две брејк лопте, Виктор је успео да се одбрани и освоји гем за коначних 6:3 у другом сету. Други сет је трајао 41 минут.

У трећем сету први је сервирао Немац. Иако је Виктор имао брејк шансу, Кохлшрајбер успева да се одбрани, и у наредном гему одузме гем нашем тенисеру. Потом лако осваја и свој сервис. Противник ломи отпор Виктора, који нема решења за игру Кохлшрајбера, који прави нови брејк за 4:0. Немац лако приводи меч крају - 6:0 у трећем сету.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи