Троицки бољи од Чилића

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло Роџерс купа у Торонту, пошто је победио 11. носиоца такмичења Марина Чилића из Хрватске са 2:0 (6:4, 7:6).

Троицки, 51. тенисер света, меч је решио у своју корист после сат и 50 минута игре и тако остварио прву победу после пет узастопних пораза од Чилића.

Први сет 24-годишњи Троицки је решио направивши брејк у петом гему, а други у тај брејку у коме је славио са 7:2.

Наредни противник Троицког биће победник дуела његовог саиграча из Дејвис куп репрезентације Србије Јанка Типсаревића и Немца Филипа Колшрајбера, 37. тенисера света.

Једини претходни дуел Типсаревић, 39. тенисер света, и Колшрајбер имали су прошле године у Диселдорфу, када је српски тенисер победио са 2:0. Победи ли 26-годишњи Типсаревић и вечерас, двојица српских тенисера ће се у другом колу Роџерс купа састати тек други пут на АТП турнирима. Први меч играли су 2008. године у Москви, када је Троицки победио у два сета.

Наградни фонд Роџерс купа износи 2.430.000 долара, а Србију у Торонту представља још Новак Ђоковић, који је као други носилац био слободан у првом колу, а у наредном ће играти са 33. тенисером света Жилијеном Бенетоом из Француске.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи