Четворо наших данас на теренима

Четворо тенисера из Србије наступиће на турнирима у Торонту и Синсинатију. На АТП турниру у Торонту из серије 1.000 на терен ће у мечевима првог кола изаћи Виктор Троицки и Јанко Типсаревић.

Троицки, 51. тенисер на свету, од 17.00 по средњеевропском времену састаје се са Хрватом Марином Чилићем, 13. тенисером на АТП листи.  Типсаревић, 39. на листи, око 21.00 игра са тренутно најбољим немачким тенисером Филипом Колшајбером, који је два места испред њега на ранг листи.

На WТА турниру у Синсинатију меч другог кола игра Јелена Јанковић, која је као први носилац и друга на ранг листи била слободна у првом колу. Она се око 2.30 после поноћи средњеевропском времену састаје са Вером Душевином, 71. на WТА листи.

Бојана Јовановски, 98. играчица на свету, у 1.00 после поноћи по средњеевропском времену игра са Узбекистанком Акгул Аманмурадововом, 114. на WТА листи.

Ана Ивановић, која је у првом колу победила тенисерку из Бјелорусије Викторију Азаренка, састаће се у среду са Јарославом Шведовом из Казахстана.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи