Киша на Ролан Гаросу

Такмичење на Отвореном првенству Француске у тенису неће почети у 11 сати због кише, па ће српске тенисерке Јелена Јанковић и Ана Ивановић мечеве другог кола играти нешто касније.

Јанковићева је у 11 сати на терену "Филип Шатрије" требало да почне меч против Естонке Каје Канепи, 118. тенисерке света, док је у исто време на терену број један Ивановићева требало да игра против 28. носиоца, Рускиње Алисе Клејбанове.

Због кише ће бити померен и меч Новака Ђоковића и јапанског тенисера Кеи Нишикорија, 246. на АТП листи. Њихов дуел је трећи на програму терена Сузан Ленглен, на којем је такмичење требало да почне у 11 сати.

На терен ће и Ненад Зимоњић и Данијел Нестор. Они ће меч првог кола играти против Британца Роса Хачинса и Аустралијанца Џордана Кера. Меч је трећи на програму терена број осам.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи