Немоћна Ана

Српска тенисерка Ана Ивановић поражена је у другом колу од Рускиње Алисе Клејбанове са 2:0. (6:3, 6:0) и завршила је такмичење на овогодишњем Ролан Гаросу.

Ана Ивановић је у првом колу победила Каи Чен Чанг из Тајвана, 89. на WТА листи, са 2:0, по сетовима 6:3, 6:3. Међутим, у другом колу Рускиња Клејбанова је била знатно озбиљнија ривалка.

Лака победа Клејбанове. Дуел Ивановићеве и Рускиње трајао је 60 минута.  Ана је на старту повела са 2:0, направивши брејк. Међутим, Клејбанова је успела да се врати и освоји пет везаних гемова - 5:2. Ана смањује на 5:3, али то је било све што је урадила у првом сету.

У првом сету Клејбанова је искористила две брејк лопте, док је у другом делу меча три пута одузела сервис противници. Ивановићева је направила 17 неизнуђених грешака, а имала је и само 40 одсто убачених првих сервиса.

У  другом сету на терену је постојала само једна играчица - Клејбанова. Низала је поене и није дозволила нашој Ани да освоји гем. Други сет Клејбанова решава у своју корист са 6:0.

"Нисам играла толико лоше и нисам правила превише погрешних потеза. Ипак, у појединим тренуцима ми је фалило среће и неке лопте су завршиле у ауту. Она, са друге стране, није много промашивала и забележила је доста директних поена", изјавила је Ивановићева новинарима после меча.

Противник руске играчице у трећем колу биће победница меча између Јарославе Шведове (Казахстан) и Агњешке Радванске (Пољска).

Број коментара 56

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи