Федерер у трећем колу

Бранилац титуле шампиона Ролан Гароса Роџер Федерер успешно је наставио пут ка одбрани тог трофеја, пошто је победио Колумбијца Алехандра Фаљу са 3:0 (7:6, 6:2, 6:4) у другом колу такмичења. Наредни противник му је Јулијан Рајстер из Немачке.

Најбољег тенисера света није омео ни нешто слабији почетак, ни два прекида меча због кише.

Дуел са 70. тенисером света решио је у своју корист за тачно два сата.

Меч је, међутим, могао да траје много дуже да је Фаља у првом сету успео да искористи велику шансу пошто је сервирао за вођство од 1:0.

Наредни Федереров противник  биће 165. тенисер света Јулијан Рајстер из Немачке који је савладао Белгијанца Оливијеа Рокиса, који је 63. на АТП ранг-листи, са 3:0 (6:2, 6:2, 7:6).

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи