Четири Американке у полуфиналу, Мугуруза нова број 1

Четири америчке тенисерке играће у полуфиналу Ју-Ес опена, први пут након 1981. године, пошто је рано јутрос у последњем четвртфиналу Медисон Киз савладала Естонку Кају Канепи са 6:3, 6:3.

Пре тачно 36 година у полуфиналу су биле Трејси Остин, Мартина Навратилова, Крис Еверт и Барбара Потер, а титулу је освојила Остинова победом у финалу против Навратилове.

Кизова ће се за финале борити против Коко Вандевеј, која је претходно савладала Чехињу Каролину Плишкову са 7:6 (7:4), 6:3 и омогућила Гарбињи Мугурузи из Шпаније да од понедељка преузме прво место на ВТА листи.

У другом полуфиналу састаће се Венус Вилијамс и Слоун Стивенс.

Ју-Ес опен се игра за укупни наградни фонд од 50,1 милион долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи