Читај ми!

Србија и без Троицког у полуфиналу ДК

Српски тенисер Виктор Троицки неће играти у полуфиналу Дејвис купа против Француске у Лилу, што је нови ударац за национални тим јер од раније у саставу неће бити Новака Ђоковића и Јанка Типсаревића. Троицки је после елиминације на УС Опену од Украјинца Александра Долгополова 6:1, 6:0, 6:4 изјавио да нема самопоуздање и да му је велики напор да се са бетона поново враћа на шљаку.

"Одлука је била тешка, ипак се игра полуфинале Дејвис купа. За репрезентацију нисам играо само једном, прошле године против Велике Британије у Београду, али сада је много тога утицало. Пре свега да нисам у форми, а и не би било добро за моја леђа да се вратим на шљаку", рекао је Троицки.

Селектор Ненад Зимоњић за дуеле у Лилу од 15. до 17. септембра тренутно може да рачуна на Душана Лајовића, Филипа Крајиновић и Ласла Ђереа.

Друго полуфинале чине Белгија и Аустралија чији се мечеви играју у Бриселу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи