Порази Карловића, Кирјоса и Бушарове, победе Бердиха, Димитрова и Монфиса

На старту Ју-Ес опена фаворити, у обе конкуренције, имали отприлике половичан учинак.

Чешки тенисер Томаш Бердих пласирао се у друго коло Отвореног првенства САД у Њујорку пошто је победио Американца Рајана Харисона после три сета, 6:4, 6:2, 7:6.

Бердих ће у наредном колу играти против Александра Долгополова из Украјине.

Француз Гаел Монфис прошао је у друго коло након што је победио сународника Жеремија Шардија после три сета, 7:6, 6:3, 6:4. Он ће у наредном колу играти против Американца Доналда Јанга.

Хрватски тенисер Иво Карловић није успео да се пласира у друго коло пошто је изгубио од 135. тенисера света Американца Бјерна Фратандјела после четири сета, 6:7, 4:6, 6:3, 6:7. Амерички тенисер ће у наредном колу за противника имати Француза Адријана Манарина из Француске.

Аргентинац Леонардо Мајер прошао је у друго коло пошто је био бољи француског тенисера Ришара Гаскеа после четири сета, 3:6, 6:2, 6:4, 6:2. Мајер у наредном колу игра против Јуичија Сугите из Јапана.

Бугарски тенисер Григор Димитров пласирао се у друго коло пошто је победио Вацлава Шафранека из Чешке после три сета, 6:1, 6:4, 6:2. Седми носилац ће у другом колу играти против бољег из дуела Британца Аљажа Беденеа и Андреја Рубљова из Русије.

Аустралијски тенисер Ник Кирјос није успео да се пласира у друго коло Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је изгубио од сународника Џона Милмана после четири сета, 6:3, 1:6, 6:4, 6:1.

Кирјос је био 14. носилац на последњем гренд слем турниру у сезони, а током меча је имао проблема са повредом десног рамена.

Он је на почетку трећег сета тражио помоћ физиотерапеута али је у наставку меча покварио игру, што је послужило као шлагворт за серију вулгаризама, због чега га је судија Карлос Рамос упозорио. Аустралијанац је у једном тренутку у бесу сломио рекет.

Украјинац Александар Долгополов победио је у првом колу Јана Ленарда Штруфа из Немачке после пет сетова, 3:6, 6:3, 6:2, 1:6, 6:3. Он ће у другом колу играти против Чеха Томаша Бердиха.

Рускиња Евгенија Родина пласирала се у друго коло пошто је победила Канађанку Ежени Бушар са 7:6, 6:1. Она ће играти против четвртог носиоца Украјинке Елине Свитолине, која је после три сета победила Чехињу Катарину Синијакову.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи