Ју-Ес опен: Победа Крунићеве и Типсаревића, пораз Јанковићеве

Првог дана такмичења на Отвором првенству САД у Њујорку победе забележили Александра, и Јанко, док је Јелена поражена. Александра Крунић приредила изненађење и савладала Британку Џоану Конту са 2:1 по сетовима 4:6, 6:3, 6:4. Јанко Типсаревић је надиграо Таниса Кокинакиса са 3:2 по сетовима 6:7, 4:6, 6:1, 7:6, 6:3. Прва наша представница Јелена Јанковић поражена је од Петре Квитове са 7:5, 7:5.

02.08 - Јанко добија одлучујући сет против Аустралијанца са 6:3, за коначних 3:2 у сетовима.

01.10 - Типсаревић осваја четврти сет у тај-брејку са 7:2. Следи пети одлучујући сет.

00.04 - Јанко Типсаревић добија трећи сет против Таниса Кокинакиса са 6:1, и смаеује на 2:1. 

23.41 - Данашњи резултати (2):

Хрватски тенисер Марин Чилић пласирао се у друго коло пошто је победио Американца Тениса Сандгрена са 6:4, 6:3, 3:6, 6:3. Чилић ће у наредном колу играти против Немца Флоријана Мајера, који је са 7:5, 0:6, 6:3, 6:4 био бољи од Бразилца Рожерија Дутре Силве.

У друго коло пласирао се и домаћи тенисер Џон Изнер који је славио против Француза Пјер-Ига Ербера са 6:1, 6:3, 4:6, 6:3. Изнер је на овом мечу одсервирао 22 аса. Он у другом колу игра против Чона Хена из Јужне Кореје.

Још један Американац се пласирао у друго коло. Стив Џонсон је избацио Шпанца Николаса Алмагра после победе у три сета. Џонсона у наредном колу очекује дуел против Британца Кајла Едмунда.

Шпанац Давид Ферер такмичење је завршио у првом колу пошто је изгубио од 103. тенисера света, Казахстанца Михаила Кокушина са 4:6, 6:3, 6:2, 6:1.

Прву препреку прескочили су и Французи Беноа Пер и Жо-Вилфред Цонга. Пер је победио Словака Лукаша Лацка у три сета, док је Цонга такође после три сета био бољи од Румуна Маријуса Копила.

У друго коло пласирали су се и Канађанин Денис Шаповалов, Израелац Дуди Села, Раду Албот из Румуније, Летонац Ернест Гулбис, руски тенисер Евгениј Донској, Шпанац Пабло Карењо Буста и Кевин Андерсон из Јужне Арфике.

23.38 - Кокинакис осваја и други сет против Типсаревића са 6:3 и сада води са 2:0. 

22.57 - Танис Кокинакис добио први сет против Јанка Типсаревића после тај-брејка 7:6 (7:5).

22.16Александра Крунић осваја трећи сет са 6:4 за победу против седмог носиоца Џоане Конте. 

21.55 - Почео је меч између Јанка Типсаревића и Таниса Кокинакиса из Аустралије. 

21.27 - Александра Крунић добила други сет са 6:3 и изједначила на 1:1 у сетовима против Џоане Конте. 

20.58 - Данашњи резултати: Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруса пласирала се у друго коло Отвореног првенства САД, пошто је победила Американку Варвару Лепченко с убедљивих 6:0, 6:3.

Шампионка Вимблдона је на овом мечу уписала 16 директних поена, дупло више од своје противнице.

Убедљива је била и Францускиња Каролина Гарсија која је победила Чехињу Терезу Мартинцову са 6:0, 6:1, док је Магдалена Рибарикова из Словачке славила против Италијанке Камилу Ђорђи са 6:3, 6:4.

У дуелу америчких тенисерки, Софија Кенин је била боља од Лорен Дејвис са 7:5, 7:5.
Двострука шампионка Вимблдона Петра Квитова елиминисала је Јелену Јанковић и у другом колу ће играти против Францускиње Ализ Корне која је победила Британку Хедер Вотсон са 6:4, 6:4.

Чехиња Кристина Плишкова је савладала Јапанку Мису Егити, док је Американка Сакија Викери победила Рускињу Наталију Вихланцеву.

20.44 - Џоана Конта освојила први сет против Александре Крунић са 6:4.

20.00 - Почео меч између Александре Крунић и седмог носиоца Британке Џоане Конте.  

18.45Крај меча. Петра Квитова осваја и други сет против Јелене Јанковић са 7:5. 

17.57 - Петра Квитова добија први сет против наше Јелене Јанковић са 7:5.

17.10 – Почео је меч између Јелене Јанковић и Петре Квитове.

Почело је такмичење на последњем гренд слем турниру у сезони, Ју-Ес опену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи