Крунићевој циљ пласман међу 100 на свету

Српска тенисерка Александра Крунић рекла је да није очекивала да ће освојити титулу у Болу на Брачу и додала да јој је циљ у наставку сезоне да уђе у 100 најбољих играчица на ВТА листи.

Крунићева је у недељу освојила прву ВТА титулу у каријери, пошто је тријумфовала на турниру у Болу на Брачу. Њој је Румунка Александра Каданту предала финале средином другог сета.

"Отишла сам сама на Бол, без тренера, са циљем да се мало пресаберем, смислим шта и како, да дам себи прилику да размишљам мало сама на терену јер сам осетила да сам у последње време превише очекивала од тренера и превише одговорности дала њој. Нашла сам се у ситуацији да сам престала да размишљам сама на терену и зато ми је јако драго што су моја решења и моје одлуке уродиле плодом прошле недеље, што ми даје пуно самопоуздања и вере у себе", рекла је Крунићева.

Тријумфом у Хрватској она је освојила бодове којима је дошла до 101. позиције на ранг листи.

"Циљ у наредном периоду је пласман у главни турнир Ју-Ес опена и пласман у 100 на свету, јер још нисам, то ми је приоритет, али ми је најважније да наставим да играм са истим менталитетом као што сам играла у Болу и да много више верујем у себе", рекла је Крунићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи