Ђоковић: Морам да научим лекцију, није Агаси крив

Новак Ђоковић после шокантне елиминације у четвртфиналу Ролан Гароса изјавио је да "мора да научи лекцију и да се нада да ће из свега изаћи јачи".

Ђоковић је изгубио од младог Аустријанца Доминика Тима, трећи сет са "нулом" и нe само што се опростио од титуле него ће од понедељка први пут после шест година бити испод другог места на АТП листи.

"Сви велики играчи пролазе кроз ово, морам и ја. Научићу лекцију и после свега смислити начин како да изађем још јачи. Велики је изазов испред мене, али спреман сам за њега", изјавио је освајач 12 гренд слем титула на конференцији за медије, преноси АФП.

Он је преузео потпуну одговорност за "ужасну игру" у трећем сету, одбацио констатацију новинара да се предао и замолио да не окривљују Андреа Агасија.

"Трећи сет је моја одговорност, нисам играч који се предаје, ништа није функционисало, али борио сам се до краја", поручио је Ђоковић.

Упитан о сарадњи са Андреом Агасијем, Ђоковић је рекао да ће покушати да наставе сарадњу и на Вимблдону. Он је додао да још не зна да ли ће играти на неком турниру на трави пре Вимблдона.

Ђоковић је навео да и даље жели да се врати на прво место на АТП листи, али да мора да игра боље и да има континуитет.

"Свестан сам где сам сада и знам где могу да будем. Радим на томе", рекао је он.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи