Читај ми!

Миомир Кецмановић најбољи јуниор света

Млади српски тенисер Миомир Кецмановић примио је награду Међународне тениске федерације (ИТФ) за најбољег јуниора света у прошлој години. Кецмановићу је пехар уручен на свечаности у Паризу, где се одржава Ролан Гарос и на којем учествује у јуниорској конкуренцији.

Миомир Кецмановић је успешно пребродио прве две рунде на другом грен слему сезоне, у осминифинала га очекује дуел са Португалцем Дуарте Валеом.

Млада нада нашег тениса је први носилац на свом последњем јуниорском Грен слему. Кецмановић неће играти на Вимблдону у јуниорској конкуренцији, јер ће почети да се спрема за сениорску конкуренцију.

На специјалном пријему организованом у Паризу додељене су награде најбољим појединцима света

Поред Кецмановића награде за најбоље добили су Енди Мареј, Ангелика Кербер, Бруно Соареш и Џејми Мареј у мушком дублу, Кристина Младеновић и Каролине Гарсија у женском дублу и јуниорка Анастасија Потапова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи