Ђоковић и Тим у борби за полуфинале Ролан Гароса

Новак Ђоковић и Доминик Тим у среду око 11 часова играју меч четвртфинала на Отвореном првенству Француске. Меч је требало да се игра у уторак, али је одложен због кише у Паризу. Кретање резултата можете пратити на нашем Интернет порталу.

Ђоковић у Паризу брани трофеј освојен прошле године, а у првој недељи такмичења на Ролан Гаросу показао је да је подигао форму и да од њега поново можемо очекивати највише домете. 

Тренутно други тенисер света, пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је победио Шпанца Алберта Рамоса Вињоласа са 3:0, по сетовима 7:6 (7:5), 6:1, 6:3.

Његов ривал на путу до полуфинала је Аустријанац Доминик Тим, тренутно седмопласирани на листи најбољих тенисера света. Тим је у осмини финала савладао Аргентинца Орасија Себаљоса такође са 3:0, по сетовима 6:1, 6:3, 6:1.

Ђоковић и Тим се одлично познају јер су до сада на терену одмеравали снаге у пет мечева. Победник свих дуела је био наш најбољи тенисер, а Ђоковић је недавно у полуфиналу Мастерс турнира у Риму победио Тима са 6:1 и 6:0.

Меч је требало да се игра у уторак, али је због кише у Паризу одложен за среду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи