Иванишевић: Новак је Реал Мадрид, а када те зове Реал...

Некада велики тенисер, а сада тениски тренер Горан Иванишевић рекао је српским новинарима у Паризу да нема човека који би одбио да ради с Новаком Ђоковићем.

Иванишевић више није тренер Томаша Бердиха, па су у тениском свету кренуле спекулације да би Хрват могао да буде нови тренер другог тенисера света.

"Ја сам то већ рекао – Новак Ђоковић је Реал Мадрид, а кад те зове Реал Мадрид... Ипак, нема везе то што сам завршио са Бердихом, као да сте ФБИ и тражите убицу, а не тренера. Ко је шта је рекао, шта би било кад би било, нема ту ништа, али не познајем ниједну особу на свету која би одбила да ради са Новаком", почео је Иванишевић.

Новак Ђоковић је рекао да ће до почетка Вимблдона ангажовати још једног тренера како би био уз њега када је Андре Агаси одсутан. Иванишевић је управо коментарисао однос Ђоковића и Агасија.

"То је феноменално, али не знам колико ће трајати... Не видим Агасија 20–25 недеља на туру, не могу то у глави да замислим. Али имати Агасија да те гледа, макар само са трибина, па је добро, још да ти је тренер... Можда то буде трајало и пет година, али лично не видим Агасија дуго на туру, превише има својих ствари, мада ко зна, можда му се и свиди", рекао је освајач Вимблдона из 2001. године.

Хрватски тренер сматра да је Рафа главни фаворит за освајање трофеја у Паризу, али да Новак може да му помути рачуне.

"Рафа игра заиста невероватно, пун је самопоуздања и тешко да неко може да га заустави, можда двојица да стану преко пута мреже. Ако неко може да му припрети, то је Новак – игра боље, види му се да жели и да је гладан. Мало су га сви отписали, што мислим да му одговара. Већ је у Риму био добар, али неће му бити лако сада са Тимом", сматра Иванишевић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи