Читај ми!

Ово су четвртфиналисти код дама на Ролан Гаросу

Румунска тенисерка Симона Халеп пласирала се у четвртфинале Отвореног првенства Француске, Ролан Гароса у Паризу, пошто је победила 23. тенисерку света, Шпанкињу Карлу Суарес Наваро, после два сета, са 6:1, 6:1. Халеп ће у четвртфиналу играти против Украјинке Елене Свитолине, која је са 2:1 савладала Петру Мартић из Хрватске. Други полуфинални пар су Францускикња Каролина Гарсија и Каролина Плишкова из Чешке.

Четврта тенисерка света победила је Наварову, тренутно 23. тенисерку на листи, за сат времена игре. Симона Халеп је шест пута одузела сервис Шпанкињи, која је направила само један брејк.

Симона Халеп ће у четвртфиналу играти против Украјинке Елене Свитолине, која је са 2:1 (4:6, 6:3, 7:5) савладала Хрватицу Петру Мартић.

Каролина Гарсија је у осмини финала победила земљакињу Ализ Корне са 6:2, 6:4, док је Каролина Плишкова била боља од Веронике Сепеде из Парагваја са 2:6, 6:3, 6:4.

Управо ће се Гарсија и Плишкова међусобно борити за пласман у полуфинале Ролан Гароса.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи