Тријумфи Плишкове, Мартић, Свитолине, Вознијацки...

Чешка тенисерка Каролина Плишкова, Хрватица Петра Мартић, Украјинка Елина Свитолина пласирале су се у осмину финала Отвореног првенства Француске, док су се Данкиња Каролина Вознијацки и Летонка Јелена Остапенко пласирале у четвртфинале.

Плишкова је после 70 минута игре славила против Немице Карине Витхефт са 7:5, 6:1. Она ће у наредној рунди Ролан Гароса играти против Рускиње Екатерине Александрове.

Петра Мартић је до осмине финала другог гренд слема у сезони стигла победом над Анастасијом Севастовом из Летоније са 6:1, 6:1. Мартић, 290. тенисерка света, славила је против Севастове после само 49 минута игре.

Она ће у осмини финала играти против Украјинке Елине Свитолине, која је победила Пољакињу Магду Линет са 6:4, 7:5.

Данкиња Каролина Вознијацки пласирала се у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је била боља од Рускиње Светлане Кузњецове са 6:1, 4:6, 6:2. Вознијацки ће се за пласман у полуфинале борити са Јеленом Остапенко која је савладала Саманту Стосур са 2:6, 6:2, 6:4.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи