Ђоковић: Не бих долазио у Мелбурн да не верујем у освајање титуле

Српски тенисер Новак Ђоковић је рекао да дубоко верује у освајање седме титуле у Мелбурну, чиме био постао најуспешнији у историји Отвореног првенства Аустралије.

Ђоковић и Рој Емерсон су, са по шест титула, најуспешнији у историји Аустралијан опена, а Србин би се трећим узастопним трофејом осамио на вечној листи у Мелбурну.

"Многим тенисерима је Аустралијан опен омиљени гренд слем, међу којима сам и ја. Мелбурн је мој далеко најуспешнији гренд слем, волим да играм овде и једва чекам почетак. Да не верујем у седму титулу, не бих се ни појавио у Аустралији", рекао је Ђоковић.

Он је додао да овогодишњи турнир дочекује знатно искуснији и верује да ће праву форму достићи када буде напотребније.

"Ова година је велики изазов за мене, надам се да ћу адекватно одговорити на њега. Научио сам много из претходног периода, тешко да ћу поновити форму из 2015. или почетка 2016, али тражим нову", закључио је тренутно други тенисер света.

Ђоковић одбрану титуле у Мелбурну почиње против Шпанца Фернанда Вердаска.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи