Читај ми!

Новак: Почетак године из снова

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је на најбољи начин почео годину, освајањем турнира у Дохи против највећег ривала Ендија Марија.

Ђоковић је одбранио титулу на турниру у Дохи пошто је у три сета, 6:3. 5:7, 6:4, после скоро три сата победио првог тенисера света Марија.

"Дефинитивно ово је био један од најбољин начина да почнем годину. Када је преокренуо, надао сам се да ми се неће вратити све оно од јуче", рекао је Ђоковић, подсећајући на полуфинале против Фернанда Вердаска, када је спасао пет меч лопти.

Ђоковић је прекинуо Маријев низ од 28 победа и остварио 25. победу у 36 дуела са Британцем.

"До краја меча, до последњег ударца никада не знате шта ће бити против Ендија. За обојицу није чудно да играмо три сета и три сата. То је физичка битка. Обојици ће бити потребно мало времена да се опоравимо од тога и спремимо се за Мелбурн. Победити овде, против највећег ривала, је почетак године из снова", рекао је Ђоковић после меча.

Мари ће и поред пораза увећати предност на АТП листи, пошто прошле године није играо у Дохи, а Ђоковић је одбранио титулу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи