Читај ми!

Ђоковић: Задовољан што сам део промене погледа на тенис

Задовољство ми је што сам део ере која је променила поглед на тенис у земљи која до пре 10–15 година није имала тениску традицију, изјавио је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић. Он је у интервјуу за "Блиц" рекао да се искрено нада да то што се тенисерка Ана Ивановић повукла неће значити почетак краја те успешне генерације, већ подстицај младим тенисерима и тенисеркама да наставе тим путем.

"Сигуран сам да у Србији има још доста талената који само чекају да буду откривени. Што се мене тиче, увек ћу се трудити свима да помогнем да ствари иду у правом смеру", рекао је Новак.

Ђоковић је истакао да је Олга Даниловић таленат који се већ са 15 година издваја.

"Она има огроман потенцијал. Вредна је, радна, талентована. Прави бисер. Али не смемо да је 'истрошимо' док је још јуниорка. Олга не сме да се форсира по сваку цену. Мора да чува снагу и енергију за професионални тенис", додао је Ђоковић.

Говорећи о Олимпијским играма у Токију 2020. године, Ђоковић је навео да има жељу и вољу да тада игра за репрезентацију, али да је то ипак далеко.

Српски тенисер је рекао и да му недостаје породично окупљање за Божић и да се нада да ће се у будућности то и десити.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи