Мари уз мало муке до четвртфинала у Дохи

Први тенисер света Британац Енди Мари пласирао се данас у четвртфинале турнира у Дохи, пошто је победио 68. играча света Аустријанца Гералда Мелцера, у два сета, са 7:6, 7:5.

Британац је победио за два сата и 25 минута. У првом сету су обојица направила по два брејка, па је сет одлучен у тај-брејку, који је Мари добио са 8:6.

Мари је у другом сету два пута одузео сервис Мелцеру, који је направио један брејк. Британац је искористио трећу меч лопту и остварио 26. узастопну победу.

Гералд Мелцер је млађи брат бившег осмог тенисера света Јиргена Мелцера. Мари ће у четвртфиналу играти против Шпанца Николаса Алмагра, који је са 7:6, 7:6 победио Немца Филипа Колшрајбера.

Бранилац титуле, српски тенисер Новак Ђоковић, пласирао се у четвртфинале пошто је победио Аргентинца Орасија Себаљоса са 6:3, 6:4, док је у другом колу Шпанац Феранандо Вердаско победио Давида Гофана из Белгије са 6:1, 7:6.

Чех Томаш Бердих играће у четвртфиналу, пошто је победио сународника Јиржија Веселог са 7:6, 1:6, 6:1, Француз Жо Вилфред Цонга победио је Дастина Брауна из Немачке са 6:1, 6:3, док је Иво Карловић из Хрватске био бољи од Руса Карена Качанова после два тај-брејка, 7:6, 7:6.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи