Новак насмејан и у 2017. години, селфи са Себаљосом

Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Орасија Себаљоса у другом колу турнира у Дохи, а затим је, на молбу аргентинског играча, са њим направио селфи на терену.

Ђоковић је победио Себаљоса са 6:3, 6:4 и пласирао се у четвртфинале турнира у Дохи.

После тог дуела, Себасљос је замолио српског тенисера да се заједно сликају, што је освајач 12 гренд слем титула радо прихватио.

"Морам да кажем да сам завршио са селфијима после мечева. Ово ми је било прво такво искуство у каријери. Орасио, свака ти част. Врло оригинално", рекао је Ђоковић.

Ђоковић је победио за сат и 13 минута, направио је по један брејк у оба сета и противнику није дозволио ниједну брејк лопту.

"Честитам Себаљосу што је играо без страха. Улазио је у терен и ишао на сваки ударац. Није се повлачио на основну линију", навео је други тенисер света.

Бранилац титуле Ђоковић ће у четвртфиналу играти против Чеха Радека Штјепанека, који је у главни жреб дошао кроз квалификације.

Штјепанек је са 38 година најстарији играч у четвртфиналу неког АТП турнира још од Џимија Конорса, који се 1995. године у Халеу пласирао међу осам најбољих.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи