Ђоковић лако до четвртфинала Дохе

Новак Ђоковић се пласирао у четвртфинале АТП турнира у Дохи, пошто је са 2:0 (6:3, 6:4) савладао Аргентинца Орасија Себаљоса. Противник другог тенисера света у борби за полуфинале ће бити искусни Чех Радек Штјепанек.

Новак Ђоковић није имао превише проблема у борби са Себаљосом, по један брејк у оба сета били су довољни за пласман у четвртфинале турнира.

Меч је трајао један сат и 13 минута.

У првом сету брејк је виђен у четвртом гему. Новак је имао прилику да још раније заврши сет, али први део игре добија са 6:3.

Слична игра виђена је и у другом сету. Овога пута, Ђоковић одузима сервис противнику у петом гему, после чега лако успева да приведе меч крају.

Ђоковић ће се у борби за полуфинале састати са искусним чешким тенисером Радеком Штјепанеком, који је са 2:0 савладао Белгијанца Де Грефа.

Турнир у Дохи се игра за наградни фонд од 1.237.790 долара.

Овако је протекао меч између Ђоковића и Себаљоса:

17.02 – Ђоковић осваја други сет са 6:4 и пласира се у четвртфинале турнира у Дохи.

16.43 – Новак прави брејк у петом гему другог сета и води са 3:2.

16.22 – Један брејк је био довољан Ђоковићу да освоји први сет против Себаљоса – 6:3.

16.05 – У прва три гема није виђен брејк, али у четвртом Ђоковић одузима сервис противнику и води са 3:1 у првом сету.

15.50 – Почео је меч између Ђоковића и Себаљоса, српски тенисер први на сервису.

15.25 – Осваја Вердаско и други сет после тај-брејка, добија меч са 2:0. Ускоро ће на Централни терен комплекса у Дохи Ђоковић и Себаљос.

15.00 – Касниће меч између Ђоковића и Себаљоса, пошто још није завршен дуел између Вердаска и Гофана. Шпанац води са 1:0 у сетовима, у другом делу игре резултат је 5:5.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи