Читај ми!

Лајовић заустављен на старту турнира у Ченају

Српски тенисер Душан Лајовић заустављен је на старту турнира у Ченају пошто је после велике борбе изгубио од Бразилца Рожерија Дутра Силве 7:6 (7:2), 4:6, 7:6 (7:3). Меч је трајао два и по сата, а Силва ће у наредном колу играти против Шпанца Роберта Баутисте-Агута.

После велике борбе у три сета Бразилац је имао више концентрације у одлучујућим моментима и стигао до тријумфа. Лајовић је успе да изједначи после губитка првог сета, али није имао снаге за тотални преокрет.

У првом сету играчи су разменили по један брејк, па је сет решен у тај-брејку, у коме је Силва уз три мини брејка експресно дошао до предности од 6:0 потом рутински приводи сет крају за коначних 7:2 у тај-брејку.

Други сет донео сигурнију игру нашег тенисера. Лајовић први долази до брејка предности, а потом и до вођства од 5:2. Бразилац успева да врати брејк и смањи на 5:4. Већ у наредном гему наш тенисер поново одузима сервис противнику и добија други сет са 6:4.

На старту трећег сета Лајовић губи сервис. Наш тенисер је константно притискао противника и успео да врати брејк у осмом гему и изједначи на 4:4. И трећи сет је решен у тај-брејку. Понов је Бразилац био сигурнији и добија овај период са 7:3.

Турнир у Ченају игра се за наградни фонд од 447.480 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи