Ђоковић: Солидан меч за почетак године

Српски тенисер Новак Ђоковић сматра да је на почетку нове сезоне пружио солидну игру против Немца Јан-Ленарда Штруфа.

"Ово није био најбољи почетак, имао сам заостатак од 1:5 у првом сету. Штруф је играо добро, агресивно и непредвидиво. Морао сам да променим нешто, да уђем у ритам... На крају сам успео да одиграм солидан меч", рекао је Ђоковић после меча.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победом је почео 2017. годину, пошто је у првом колу турнира у Дохи савладао Штруфа у два сета (7:6, 6:3).

Ђоковић на турниру у Дохи, где има велики број навијача, брани титулу освојену прошле године.

"Увек је лепа ствар вратити се овамо. Овде не осећам притисак због навијача. Срећан сам што их имам толико овде и рекао бих да је то присутније од притиска. Катар има установљену тениску традицију, овај турнир траје 25 година, учествују најбољи тенисери света... Многи велики играчи су га освајали. Срећан сам и задовољан што видим како овај турнир напредује из годину у годину", рекао је други тенисер света.

Ђоковић је свима честитао Нову годину и пожелео много "здравља, успеха и среће".

Српски тенисер ће се у другом колу турнира у Дохи састати с бољим из дуела између Аргентинца Орасија Зебаљоса и Немца Флоријана Мајера.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи