Читај ми!

Лајовић намучио Колшрајбера

Душан Лајовић није успео да се пласира у четвртфинале Купа Кремља. Он је поражен од Немца Филипа Колшрајбера са 2:1, по сетовима 7:5, 3:6, 6:3. Меч је трајао два сата и 16 минута игре.

Велика борба у три сета ипак је припала фаворизованом Немцу, који је постављен за трећег носиоца на турниру. Лајовић је пружио велики отпор, успео да освоји други сет, али није имао снаге за преокрет.

Лајовић је без великог респекта ушао у овај меч, након освојеног сервиса одмах је напао и стигао до брејк шансе, међутим, Немац је успео да одбије тај напад. Настављена је велика борба у којој су оба играча пропустила по неколико шанси. Када се очекивало да сет буде решен у тај-брејку, Колшрајбер одузима сервис нашем тенисеру, а потом добија и свој за 7:5 у првом сету.

Други сет донео је још већу борбу. Овог пута Лајовић први одузима сервис противнику за вођство од 3:1. Немац узвраћа истом мером искористивши четврту брејк шансу у једном од најдужих гемова, у коме је наш тенисер пропустио неколико гем-лопти. Међутим, Душан се није предавао. Поново је напао противника, и опет стиже до брејка предности. Потом се концентрисао на свој сервис и рутински привео сет крају – 6:3.

У одлучујућем сету Колшрајбер је наметнуо свој стил игре, успео је да неутралише све нападе нашег тенисера. Довољан је податак да Душан није имао брејк прилика у трећем сету. Средином тог периода Немац одузима сервис Лајовићу, а потом лагано приводи сет и меч крају – 6:3.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи