Читај ми!

Медведев зауставио Троицког у Москви

Виктор Троицки није успео да се пласира у четвртфинале Купа Кремља. Виктор је поражен од Руса Данила Медведева са 2:1 по сетовима 3:6, 6:3, 6:2. У борби за полуфинале он ће играти против Француза Стефана Роберта.

Троицки је наишао на неочекивано снажан отпор и није успео да се одбрани. Противник је константно нападао и вребао своју шансу. Виктор је добио први сет, међутим Медведев успева да преокрене резултат и стигне до заслужене победе и пласмана у четвртфинале.

Први је до брејка стигао Рус. Већ у трећем гему Медведев одузима сервис нашем тенисеру. Виктор успева да стабилизује први сервис. Враћа брејк у шестом гему за изједначење. Након освојеног сервиса са нулом Троицки поново одузима сервис противнику и долази до брејка предности - 5:3. Снажним сервисима осваја још један гем са нулом за 6:3 у првом сет.

Борба се распламсала у другом сету. Оба тенисера су константно притискала сервис противника. Први је своје шансе пропустио Рус у другом гему. Наш тенисер је у неколико наврата био надомак брејк шансе. Међутим, Медведев долази до брејка у шестом гему. После велике борбе успева да искористи трећу брејк шансу.

Када се очекивало да ће Рус рутински привести сет крају Виктор је напао сервис противника за сет. Осваја три везане брејк лопте, све одлазе у неповрат, успео је да се избори и за четврту, међутим Медведев је неумољив преокреће резелултат и осваја гем и сет, 6:3.

У одлучујућем сету поново Медведев први долази до брејка у трећем гему. Виктор покушава да узврати у наредном гему, али пропушта две врејк лопте. Рус поново напада и користи другу од две везане брејк прилике и сада има два брејка предности, 4:1. Виктор није успео да се врати у меч. Противник осваја и наредна два гема - 6:1 у одлучујућем сету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи