Читај ми!

Надал тражи спорије лоптице

Шпански тенисер Рафаел Надал је оценио да је модерни тенис сувише брз, што повећава ризик од повреда, и заложио се за коришћење лоптица које би мање одскакале и тако успориле темпо игре.

"Данашњи тенис игра се са много више снаге и скоро сваки играч може постићи поен из било које позиције", рекао је пети тенисер света за немачки недељник Шпигл.

Он је навео да највећи ризик од повреда постоји у тренуцима убрзања игре и снажних промена ритма и правца удараца.

"Лоптице сувише високо одскачу, тако да играч може да их врати са велике висине и то их убрзава. Требало би да одскачу мање", казао је Надал.

Некадашњи први тенисер света није играо у финалу ниједног турнира откако је у априлу у Барселони освојио своју другу титулу у сезони.

Он је рекао да ће можда завршити сезону пре времена како би се посветио тренинзима, пошто је у среду изгубио у другом колу Мастерса у Шангају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи