Читај ми!

Ђоковић против Баутисте Агута за финале

Новак Ђоковић у полуфиналу мастерса у Шангају игра против Шпанца Роберта Баутисте Агута. Меч је заказан за суботу од 10.00 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму РТС-а, а можете га пратити и преко лајв стрима на нашем порталу.

Новак наставља одбрану титуле у Шангају. После два лако добијена меча уследио је дуел са Мишом Зверевим, који је намучио нашег аса. Одузео му сет, а онда је Ђоковић подигао ниво игре и решио меч усвоју корист. Следи ми дуел са одличним Шпанцем Робертом Баутистом Агутом.

Иако противник није из топ десет, наш тенисер ће морати максимално сконцентрисано да уђе у овај дуел и наметне свој стил игре како би се пласирао у финале. Упорни Шпанац покушаће да изненади и узме „скалп" најбољем тенисеру света, међутим, с друге стране је светски број један, који је небројан број пута доказао да може да се избори са притиском и пружи добру игру када је то најпотребније.

Новак је у борби за полуфинале савладао Мишу Зверева са 2:1 (3:6, 7:6, 6:3), а Роберто Баутиста Агут је савладао Жоа Вилфреда Цонгу са 2:0 (6:3, 6:4).

Новак Ђоковић и Роберто Баутиста Агут, 19. на листи најбољих тенисера, састајали су се до сада пет пута, а све те мечеве је добио наш тенисер. 

У другом полуфиналу састају се Британац Енди Мари и  Француз Жил Симон тај меч је на програму од 14.00.

Директан пренос меча Новак Ђоковић - Роберто Баутиста Агут је у суботу од 10.00 часова на нашем Првом програму, а можете га пратити и преко лајв стрима на порталу РТС-а.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи