Читај ми!

Кирјос кажњен са 16.500 долара

Аустралијски тенисер Ник Кирјос је данас кажњен са 16.500 долара због понашања на мечу против Мише Зверева на мастерсу у Шангају.

Кирјос је кажњен са максималних 10.000 долара због "недовољног залагања" на мечу, са још 5.000 због вређање једног навијача, и са 1.500 долара због неспортског понашања, саопштио је АТП.

Аустралијанац је изгубио од Зверева у другом колу мастерса у Шангају, а током меча је у више наврата приликом сервиса само незаинтересовано пребацио лоптицу преко мреже.

Он се такође расправљао са једним навијачем, а од судије је добио упозорење због псовања. Кирјос се неколико сати после меча извинио путем Твитера.

Аустралијанац је у прошлости имао проблема са понашањем. Прошле године је кажњен са 1.500 долара због псовки на турниру у Шангају, а био је суспендован на 28 дана пошто је током меча са Станом Вавринком вређао девојку швајцарског тенисера.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи