Троицки против Надала, обрачун у подне

Виктор Троицки у другом колу мастерс турнира у Шангају игра против Рафаела Надала. Српски и шпански тенисер би на централни терен требало да изађу око поднева.

Поређење скора два играча није превише ласкаво за Троицког, који није забележио ниједну победу. Троицки је успео да узме један сет Надалу, на турниру у Токију пре шест година.

Последњи пут њих двојица су играли један против другог прошле године у финалу турнира у Штутгарту (7:6, 6:3).

Надалов мотив у Кини је двојак – жели да се хитно врати међу најбољих пет тенисера на свету, али и да први пут освоји турнир у Шангају (има један пораз у финалу и два полуфинала).

Виктор Троицки се у друго коло турнира серије 1000 пласирао након победе у дуелу са Чехом Лукашом Росолом (6:2, 6:4).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи