Читај ми!

Надал и Карено Буста освојили титулу у дублу у Пекингу

Шпански тенисери Рафаел Надал и Пабло Карено Буста освојили су титулу у дублу на турниру у Пекингу, пошто су победили америчко-аустралијски пар Џека Сока и Бернарда Томића у три сета, 6:7, 6:2, 10:8. Шпанци су победили за 89 минута и освојили прву заједничку титулу.

То је 11. титула за Надала у дублу, а друга у сезони, пошто је у Рио де Жанеиру заједно са Марком Лопесом освојио златну медаљу.

"Победа је победа. Уживамо да играмо заједно. У Пекингу смо одиграли неколико добрих мечева, победили добре дублове. Увек је позитивно завршити турнир освајањем трофеја, чак и ако је у дублу. Због тога много срећнији чекате следећи турнир. Овај трофеј је посебан пошто је освојен са добрим пријатељем. Срећни смо", рекао је Надал, освајач 14. гренд слем титула у синглу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи