Читај ми!

Кирјос освојио титулу на турниру у Токију

Аустралијски тенисер Ник Кирјос освојио је данас титулу у Токију пошто је победио 14. тенисера света Белгијанца Давида Гофана у три сета, 4:6, 6:3, 7:5. Кирјос, 15. на АТП листи, освојио је тако трећу титулу у сезони, а током меча који је трајао два сата, направио је 25 ас сервиса.

"Било је прилично тешко физички, пошто смо имали дуге размене удраца. Начин на који сам му враћао сервисе обезбедио ми је много прилика за брејк. Обојици би било много лакше да је један од нас искористио брејк шансе. Одлучило је само неколико поена", рекао је Кирјос.

Обојица данас нису добро користили прилике за брејк. Кирјос је из 13 покушаја направио два брејка, а Гофан је из 12 покушаја једном одузео сервис противнику. Гофан је рекао да је одлучио добар сервис противника.

"У првом сету није сервирао онако како је сервирао у наставку меча. Са много прецизности сервирао је 215 километара на час. Морао сам да будем сигуран на свој сервис и да чекам прилику, али је нисам искористио. Он је покушавао да сервира добро и на другом сервису јер није желео дуге размене. Знао је да ако хоће да победи, да мора добро да сервира, а то је и урадио. Сервис је његово најбоље оружје", рекао је Гофан.

У конкуренцији дублова титулу је освојио шпанско-пољски дубл Марсел Гранољерс и Марћин Матковски. Они су победили друге носице Равена Класена из Јужне Африке и Американа Раджива Рама са 6:2, 7:6.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи