Читај ми!

Јанко Типсаревић предао полуфинални меч у Шенжену

Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се домогне финала у свом првом полуфиналном мечу после опоравка од повреде. На турниру у кинеском Шенжену Јанко је предао меч при вођству Француза Ришара Гаскеа са 1:0 (6:2;4:1). Гаске ће се у финалу састати са победником из другог полуфиналног меча у коме ће снаге одмерити Томаш Бердих и Томаз Белучи.

Јанко Типсаревић, тренутно 224. на АТП листи, већ је начинио велики подухват пласманом у полуфинале, чиме је најавио успешан опоравак од повреде због које је дуго одсуствовао ван терена, али изгледа да се није у потпуности опоравио.

Француз Ришар Гаске, који тренутно заузима 18. позицију на листи најбољих тенисера, био је фаворит у овом мечу и то је потврдио пласманом у финале после 58 минута добре игре у којој наш тенисер није успео да му се адекватно супротстави.

Типсаревић и Гаске су се до сада сретали два пута, и оба меча 2005. у Лондону и 2012. у Аустралији, добио је Гаске без изгубљеног сета.

Ришар Гаске ће се у финалу састати са победником из другог полуфиналног меча у коме ће снаге одмерити Томаш Бердих и Томаз Белучи.

Турнир у Шенжену игра се за наградни фонд од 641.305 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи