Троицки у полуфиналу Ченгдуа, Крунићева без главног жреба у Пекингу

Виктор Троицки савладао Кевина Андерсона са 2:0 и пласирао се у полуфинале турнира у Ченгдуу. Александра Крунић се није пласирала у главни жреб турнира у Пекингу, пошто је у претпоследњем колу квалификација изгубила од Куруми Наре са 2:1.

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у полуфинале турнира у кинеском Ченгдуу, пошто је савладао Јужноафриканца Кевина Андерсона са 6:3, 7:6 (7:4).

Меч је трајао деведесет минута, а Троицки је сада у међусобном скору изједначио на 2:2.

Троицки ће се за пласман у финале борити против младог Руса Карена Качанова, који је изненадио Фелисијана Лопеза (6:3, 6:4).

Турнир у Ченгдуу игра се за наградни фонд од 840.915 долара.

Српска тенисерка Александра Крунић није успела да се пласира у главни жреб турнира у Пекингу, пошто је изгубила у претпоследњем колу квалификација од 80. тенисерке света Куруми Наре из Јапана у три сета (6:4, 5:7, 4:6).

Меч је трајао два сата и тридесет минута, а Крунићева, 133. тенисерка света, девет пута је изгубила свој сервис, а осам пута је направила брејк.

Нара ће у последњем колу квалификација играти против Американке Алисон Риске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи