Бекер: Заједно и када губимо, после олује долази сунце

Легендарни немачки тенисер Борис Бекер после пораза Новака Ђоковића у финалу Ју-Ес опена од Станисласа Вавринке поручио је да се тим "увек држи заједно и да после олује долази сунце". Бекер je на Твитеру и јасно ставио до знања да пораз у Њујорку неће пореметити српског аса.

"Ми смо тим. Заједно смо и када побеђујемо и када губимо. После олује увек долази сунце", написао је Бекер, један од Ђоковићевих тренера, на Твитеру и јасно ставио до знања да пораз у Њујорку неће пореметити српског аса.

Светски број 1 изгубио је од Вавринке 3:1, није био на нивоу на који је навикао навијаче широм планете, добрим делом због проблема са повредама, па је пропустио прилику да освоји 13. грен слем трофеј у каријери.

На тај начин наставио је лошу серију после освајања Ролан Гароса, пошто је прво елиминисан у раној фази Вимблдона од Американца Сема Кверија, а потом и у првом колу Олимпијских игара у Рију од Аргентинца Хуана Мартина дел Потра. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи