Читај ми!

Мари у саставу Британије за Дејвис куп

Други тенисер света Енди Мари налази се на списку репрезентације која ће следеће недеље играти против Аргентине у полуфиналу Дејвис купа. Полуфинале ће се играти од 16. до 18. септембра у Глазгову, а Мари би могао да игра против повратника Хуана Мартина дел Потра, који се вратио врхунском тенису.

Њих двојица су стигли до четвртфинала Ју-Ес опена, а могли би да се састану у полуфиналу такмиења. Њихово учешће у Дејвис купу могло би да зависи и од пласмана у Њујорку.

Британија брани титулу освојену прошле године, а у тиму за полуфинале налазе се и Кајл Едмунд и Ден Еванс, који су направили добре резултате на Ју-Ес Опену. Едмунд је дошао до четвртог, а Еванс трећег кола.

У тиму се налазе и специјалиста за дублове Џејми Мареј, као и Доминик Инглот.
У другом полуфиналу састају се Хрватска и Француска.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи