Читај ми!

Ђоковић са Цонгом за полуфинале

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић састаје се са Жо Вилфредом Цонгом у четвртфиналу Ју-Ес опена. Борба за полуфинале почиње у среду ујутро око 2.30, уз директан пренос на Првом програму РТС-а и лајв стрим на нашем сајту.

Бранилац титуле на турниру Новак Ђоковић је рутински савладао Кајла Едмунда после паузе од два меча које је добио предајом противника, а Жо Вилфред Цонга је до четвртфинала стигао победом над домаћим тенисером Џеком Соком (3:1).

Новак Ђоковић се 10. годину узастопно пласирао у четвртфинале Ју-Ес опена, а од последњих 30 гренд слем турнира, он је на 29 стизао најмање до четвртфинала, а само је ове године на Вимблдону елиминисан у трећем колу.

Ђоковић и Цонга играли су до сада 21 пут, а наш тенисер води са 15:6 у победама. Последњи пут су се састали средином марта на Мастерсу у Индијан Велсу, када је Ђоковић победио после два тај-брејка.

Дуел Ђоковића и Цонге је други у вечерњем програму турнира на стадиону "Артур Еш" и почеће у среду ујутро око 2.30 по нашем времену. Борбу за полуфинале можете пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а, као и лајв стрим на нашем сајту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи