Читај ми!

Пуj елиминисао Надала

За велико изненађење побринуо се Француз Лукас Пуj који је елиминисао Шпанца Рафаела Надала са 3:2 по сетовима 6:1, 2:6, 6:4, 3:6, 7:6. Меч је трајао четири сата и 11 минута игре.

Лукас Пуj је после велике борбе пуне преокрета успео да елиминише Рафаела Надала из даљег такмичења на Отвореном првенству Америке. Неизвестан меч решен је у тај-брејку петог сета у којем је Пуjи имао више концентрације и решио дуел у своју корист.

Пуj је био силовит у првом сету, дозволио је Шпанцу да освоји само један гем. Узвратио је Надал у другом сету, овог пута је он уз два врејка решио овај период са 6:2 и изједначио у сетовима на 1:1.

На старту трећег сета Француз је одузео сервиспротивнику и дошао до раног брејка. Ову предност Пуj је чувао до краја сета, 6:4, и поново стекао предност у сетовима - 2:1.

Надал је заиграо на све или ништа. Летео је по терену, после размене брејкова на средини сета, Шпанац успева поново да одузме сервис противнику, а потом освоји и свој сервис за 6:3 у четвртом сету.

Фантастична борба у одлучујућем петом сету. Надал долази до раног брејка. Пуj је костантно нападао, али се Надал успешно бранио и тражио своју шансу за дупли брејк. Ипак, у осмом гему Пуj успева да врати брејк и продужи овај неизвестан меч, 4:4. Тенисери су потом били сигурни на своје сервисе па је меч решен у тај-брејку.

Надал почиње мини брејком. Пуj узвраћа са четири везана поена, два мини брејка, и води са 4:1. Оба тенисера добијају по своја наредна два сервиса, 6:3 за Француза. Шпанац успева да неутралише све три меч лопте противника и уз један мини брејк стигне до изједначења, 6:6.

Пуj је био сигуран на свој сервис, 7:6. На сервис Надала, Француз користи своју четврту меч лопту за коначни тријумф у мечу, 8:6 у тај-брејку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи