Читај ми!

Ђоковић са Едмундом за четвртфинале

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наставља одбрану титуле на Ју Ес опену дуелом са Британцем Кајлом Едмундом у осмини финала. Њихов меч је последњи у вечерњем термину на терену „Артур Еш“ и очекује се да ће почети у ноћи између недеље и понедељка око 04.00 по средњеевропском времену.

Најбољи спортиста света Новак Ђоковић је поход ка трећој титули на теренима Флашинг Медоуза почео необичном серијом предатих партија, што многе наводи на помисао како би то могло битно утицати на његову форму.

Новак је у првом колу савладао Јиржија Јановица у четири сета, да би му његов имењак из Чешке - Весели предао меч без борбе. Уследио је дуел са Михаилом Јужњим, али ни Рус није дуго издржао на терену, па је Ђоковић након вођства од 4:2 у првом сету већ имао пласман у четврто коло.

На другој страни Британац Кајл Едмунд је до осмине финала дошао мини сењријом изненађења којима је остварио свој најбољи резултат на гренд слемовима.

Едмунд је прво "шокирао" Ришара Гаскеа у три сета, па Ескобеда, да би у трећем колу изгубио први сет на турниру, али и савладао фаворизованог Џона Изнера.

Ђоковић и Едмунд су до сада одиграли само један меч на турниру у Мајамију када је убедљиво са 6:3, 6:3 славио наш тенисер, али је млади Британац из тог меча извукао поуке.

"Биће веома тежак меч, увек је тешко када играте против светског броја један. Новак је са правом најбољи играч света, дуго игра на врхунском нивоу. Верујем да сам научио из меча са њим у Мајамију. Немам шта да изгубим. Тако сам приступио у мечу против Изнера и исплатило се", рекао је Едмунд, а преноси Би-Би-Си.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи