Читај ми!

Бекер: Изненађен сам како се медији опходе према Новаку

Борис Бекер, тренер Новака Ђоковића, критиковао је поједине медије јер сматра да се не опходе према најбољем тенисеру света на прави начин, посебно после неуспеха на олимпијском турниру у Рију.

Ђоковић је на Играма у Рију већ на старту елиминисан од Аргентинца Хуана Мартина дел Потра, а после меча признао је да је играо са повредом ручног зглоба.

"Изненађен сам како се медији непристојно баве ситуацијом око Новака Ђоковића. Имао је повреду, али је Новак увек јасан, прихватио је пораз од Дел Потра у Рију. Шта се дешава пре и после меча, никога то не интересује, али верујте ми да Ђоковић није био спреман", рекао је Бекер за Евроспорт.

Легендарни Немац подсетио је да је Ђоковић и даље најбољи тенисер света, да је освојио два од три гренд слема ове сезоне и да на Ју-Ес опену брани титулу.

"Многи експерти сада имају 'велика уста', али сачекаћемо крај турнира, тек је треће коло", закључио је Бекер.

Ђоковић вечерас од 21 сат игра против Руса Михаела Јужног у трећем колу Ју-Ес опена.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи