Читај ми!

Троицки: Судије фаворизовале Доналдсона

Српски тенисер Виктор Троицки изразио је незадовољство одлукама судија после пораза од Џареда Доналдсона на Ју-Ес опену, истакавши је Американац био фаворизован.

Троицки је последњи гренд слем у сезони завршио у другом колу поразом од Доналдсона – 7:5, 6:3, 6:3.

"Било је много грешака линијских судија и мислим да смо намерно играли на терену који нема 'хок-ај'. Хтели су да ме испровоцирају судијским одлукама и чак три пута су погрешили у кључним тренуцима. Рекао сам судији да је лош био јер није правио корекције, док су линијске судије фаворизовале Американца", рекао је Троицки после меча.

Он је додао да је био уморан после маратонског дуела са Радуом Алботом у претходној рунди, али да не жели да му то буде оправдање.

"Покушао сам да се опоравим, али нисам био свеж. Доналдсон је играо одлично, погађао из свих позиција, заслужено је победио", закључио је Троицки.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи